Austria este destinatia preferata pentru schi a europenilor, iar statiunea Ischgl ofera toate facilitatile pentru pasionatii acestui sport: de la partii impresionante, la hoteluri exclusiviste si SPA-uri cu cele mai diversificate tratamente de frumusete.

Cine nu si-ar dori ca dupa o zi incredibila, dar in acelasi timp epuizanta, pe partia de schi, sa fie rasfatat cu proceduri de infrumusetare, masaje relaxante sau un pahar cu sampanie la o piscina interioara? La Ischgl toate acestea sunt posibile, gratie numeroaselor hoteluri care pun la dispozitia turistilor, in pachetele pentru iarna, cele mai inovatoare proceduri in cadrul centrelor SPA.

Pentru ca amintirile din vacanta la schi sa fie inedite, mai jos gasiti o selectie a hotelurilor de la Ischgl, care dispun de centre welness impresionante.

Madlein Hotel – Primul design hotel din Alpi

Primul design hotel din Alpi: acesta este primul detaliu care iti sare in ochi atunci cand deschizi pentru prima data site-ul oficial al Madlein Hotel.

Locatia este un adevarat paradis pentru gurmanzi, iubitori de welness & SPA, dar si pentru cei ce iubesc muzica si adora sa danseze pana dimineata pe ritmuri actuale.

Pentru ca activitatea principala in statiune este schiatul, motivul principal pentru care este vizitata anual de sute de mii de turisti, hotelul pune la dispozitie un butic de unde pot fi inchiriate echipamente pentru schi, dar si un shop de unde pot fi achizitionate accesorii sportive.

Vacanta cu fetele

Pachetul  Madlein Winter Wellness Dreams este special pentru femeile care doresc sa-si petreaca vacanta alaturi de cele mai bune prietene.

Ce include pachetul:

 – 4 nopti de cazare in camere design

 – demipensiune cu mic dejun si cina

 – bautura de intampinare

 – ski pass pentru 3 zile in Ischgl

 – acces gratuit la toata zona SPA (piscina interioara, sauna interioara si exterioara, camera cu semineu, jacuzzi exterior incalzit, cu aburi, si sala de gimnastica)

 – acces gratuit in clubul PACHA Ischgl

 – pachet de beauty: 1 x baie relaxanta dupa schi; 1 x masaj (20 min)

Pretul unui astfel de pachet incepe de la 855 de euro de persoana.

Hotel Trofana Alpin

Localizat chiar in centrul statiunii Ischgl, la un minut de instalatiile de urcare, hotelul Trofana Alpin dispune, pe langa camere cu vedere spre partie, si de un SPA de 250 de metri patrati, ce include sauna, jacuzzi cu hidromasaj si baie cu aburi.

Dupa ore intregi de ture pe partia de schi din Ischgl, ziua se incheie perfect cu o sedinta de sauna sau un masaj de relaxare.

Oferta pentru sapte nopti de cazare – vitamine de bun-venit in camera – internet wireless – acces gratuit in centrul welness & SPA – acces gratuit in clubul hotelului – cocktail de intampinare – joi: seara fondue – mica atentie la plecare

Pret: de la 820 de euro / pachet cu 7 nopti de cazare.

Elizabeth Hotel

La fel ca Trofana Alpin, hotelul Elizabeth este situat tot in centrul statiunii austriece, chiar langa partii.

Hotelul dispune de un centru SPA la ultimele etaje ale cladirii, cu o vedere panoramica asupra peisajului montan.

Turistii cazati la hotelul Elizabeth mai au la dispozitie si un centru pentru inchirierea echipamentului de schi si un magazin cu articole sportive.