Vrei sa lansezi un site sau deja detii unul cu mii de vizitatori? Profita de oferta Hostway: resurse dedicata doar pentru site-ul tau. Un serviciu de hosting care nu iti impune nicio limita, ci creste odata cu numarul tau de vizitatori.Pachetele de gazduire oferite de Hostway se potrivesc oricarui tip de site. De la pachetul Basic (3,5 euro/luna) pina la cel Ultra (23 euro), trecind prin pachetele Standard (6,5 euro) si Advanced (12 euro).

Toate pachetele includ spatiu nelimitat, domenii nelimitat, adrese de e-mail nelimitate, protectie CPU, trafic nelimitat, baze de date nelimitate.

Ce spun clientiiSergiu Biris – Crocodilu’ Sef @ Trilulilu

Succesul Trilulilu depinde in mare masura de calitatea gazduirii si nu am alege un furnizor daca nu am avea 100% incredere in el. Lucram cu Hostway pentru ca, in afara de faptul ca ofera servicii de foarte buna calitate in general, se adapteaza repede si vin cu propuneri si idei pentru fiecare cerinta a noastra. In plus, au un suport tehnic rapid si bine pregatit. Avem mai degraba o relatie de parteneriat decat una client-furnizor.   

Sorin Danilescu – General Manager @ Intact Interactive

Ce e extraordinar la Hostway e faptul ca ne ajuta de fiecare data cand avem nevoie. Spre exemplu, cand solicitam solutii custom, le implementeaza, chiar daca suntem singurul client care le foloseste. Sau, cand are loc un eveniment sportiv si avem fluctuatii mari de trafic, ne dau acces la echipamente suplimentare, monitorizeaza permanent incarcarea si timpii de raspuns ai site-ului si fac imbunatatiri real-time daca detecteaza o posibilitate de optimizare pentru utilizatori. Pentru ca sunt atat de proactivi, am ajuns sa colaboram foarte apropiat si sa avem foarte mare incredere in echipa lor si in expertiza lor tehnica.

Razvan Cosma – IT Manager @ Pronetis

Personalul de suport tehnic al Hostway Romania este incredibil de bun. Dupa o experienta dezamagitoare cu un alt furnizor local si o scurta, dar foarte scumpa perioada la Rackspace, Hostway Romania a fost o schimbare binevenita, atat ca stabilitate cat si ca performante.

Radu Apostolescu – Proprietar & Marketing Manager @ eMAG

Am intalnit la Hostway o echipa foarte deschisa in a gasi solutii personalizate pentru toate nevoile noastre. Desi pare firesc sa fie asa, cu greu poti gasi disponibilitatea si flexibilitatea acesta la un jucator de talie mare din piata guvernata de politici destul de rigide a datacenterelor. Suntem bucurosi ca migrarea aplicatiilor noastre a decurs perfect si ca traficul eMAG nu a fost deloc afectat. Parteneriatul cu Hostway Romania a inceput cu dreptul si avem toate motivele sa fim convinsi ca asa va si continua.