“Buna,

Sunt Mara, am 22 de ani nu stiu cum sa fac sa renunt la fostul meu iubit care nu ma mai doreste…

Relatia noastra a inceput acum 1 an, cand ne-am cunoscut prin niste prieteni comuni. A fost un fel de atractie la prima vedere, eram amandoi singuri, asa ca nu ne-a fost greu sa incercam o relatie. Totul a mers ca pe roate, pana acum 3 luni, cand mi-a spus ca vrea sa ne despartim.

In timpul in care am fost impreuna am ajuns sa il iubesc foarte mult si acum nu stiu ce sa ma fac fara el. Vestea ca vrea sa ne despartim m-a luat pe nepregatite, deoarece eu traiam cu impresia ca suntem amadoi fericiti (dar observ acum ca doar eu eram, sau ma minteam singura).

Ne-am despartit acum 3 luni, insa nici el nu renunta de tot la mine. Ma suna sa ma intrebe ce mai fac, vrea sa ne intalnim, sa ne petrecem ziua impreuna, cam la fel ca atunci cand formam un cuplu. Insa vrea sa aiba liber si la alte fete, daca are chef. Vrea o relatie deschisa, in care ne putem culca si cu alte persoane, insa eu nu pot concepe acest lucru.

De fiecare data cand plec de la el imi promit ca nu ma mai intorc, insa sunt slaba si cedez de fiecare data. M-am afisat si cu un alt barbat, poate asa il fac gelos si ma vrea inapoi, insa pentru el nu a contat. S-a “razbunat” culcandu-se cu fosta, iar eu am aflat.

Stiu ce este rational sa fac, insa nu ma lasa inima. Il iubesc foarte mult si vreau sa fim impreuna, doar noi doi, ca pana acum 3 luni. Stiu ca imi fac rau mie, insa ma gandesc la el intruna, vreau sa il vad, si cand sunt cu el ma simt cu adevarat fericita, chiar daca stiu ca nu sunt singura femeie din viata lui.

As vrea sa fac cumva sa ma observe, sa vada cat de mult il iubesc si ca sunt dispusa sa fac orice pentru el. Mi-as dori sa se poarte cu mine asa cum o facea pana sa ne despartim. Insa pe zi ce trece, sperantele ca aceste lucruri chiar vor deveni realitate sunt din ce in ce mai mici si stiu ca va veni momentul in care va trebui sa renunt definitiv la el.

Nu v-am scris pentru sfaturi, deoarece stiu deja ce veti spune (sa plec cat mai repede si cat mai departe de el), insa simt ca am nevoie de persoane care sa imi fie alaturi si care sa ma sustina in decizia mea. Vreau sa prind incredere in mine, vreau sa stiu ca totul va fi bine si ca imi voi gasi un barbat care sa ma aprecieze si sa ma iubeasca cu adevarat.

Stiu ca pare o problema adolescentina, si poate chiar este, insa ceea ce simt in momentul de fata se bate cap in cap cu ceea ce mintea imi spune sa fac… Cum sa imi inving sentimentele?”