Istoria jocurilor video pentru adulti este destul de interesanta. De fapt, a existat o perioada in care jocurile nu erau evaluate si oricine putea juca titluri orientate catre publicul matur. Cu toate acestea, dupa lansarea Mortal Kombat, un joc plin de sange si violenta, si Night Trap, un joc in care au fost prezentate agresiunile impotriva femeilor, s-au stabilit clasificarile pe care le stim in prezent, E, pentru toti, T, pentru adolescenti si M pentru adulti.

In categoria de jocuri video pentru adulti cu clasificare M, avem cateva jocuri clasice care sunt in industrie de ani de zile, cunoscute pentru violenta lor, si cateva titluri recente care se concentreaza mai mult pe erotism si continut indraznet pentru anumite publicuri. Aici enumeram cele mai bune pe care le-am vazut in ultimii ani.

Catherine Full Body

Poate unul dintre cele mai interesante jocuri din ultimii ani, datorita lui Atlus. Catherine Full Body este un joc de groaza sexy care amesteca genul puzzle-ului cu romanele vizuale clasice japoneze intr-o poveste despre un barbat care intra in conflict cu relatia sa dupa ce a intalnit o femeie atragatoare.

Jucatorul trebuie sa ia decizii diferite (care vor duce la finaluri diferite), pe langa depasirea puzzle-urilor care constau in urcarea unui turn de blocuri intr-un vis si evitarea caderii, deoarece asta ar insemna moartea in lumea reala.

Gal * Gun 2

Pentru adevaratii perverti, Gal * Gun 2 nu este un joc complet erotic sau sexual la niveluri ridicate, ci consta in interactiunea clasica cu fete dragute, clasica unor jocuri. Protagonistul este un tanar care trebuie sa impuste o gramada de fete care, datorita actiunilor unui demon, sunt atrase de el in timp ce incearca sa-si gaseasca adevarata iubire.

Senran Kagura: Peach Beach Splash

Similar cu precedenta, aceasta face parte din franciza Senran Kagura, care are titluri de diferite genuri, aceasta fiind una dintre cele mai simple si de stil bishojo (axata pe femeile atractive). Jocul urmeaza un turneu cu pistol de apa in care diferite ninja de sex feminin sunt invitate sa participe la diferite tipuri de batalii.

Grand Theft Auto V

Inevitabil sa adaug acest joc pe lista, fiind probabil cel mai faimos joc pentru adulti din toata istoria. Sange, sex, violenta si cel mai rau din omenire intr-un singur joc. Aceasta a cincea editie a GTA, cu mari trucuri in spatele istoriei sale, il urmeaza pe Michael, un fost criminal care este protejat de guvern si care se implica din nou in viata criminalitatii datorita legaturii sale cu un alt personaj, Trevor. Toate acestea se intampla in mijlocul unui oras plin de pacate numit San Andreas.

The Witcher 3: Vanatoare de vrajitoare

Al treilea joc din franciza Witcher, care revolutioneaza complet rolurile de rol. Implicand toate elementele cartilor, cum ar fi sangele, spiritele si demonii. Geralt din Rivia, un vanator de monstri in cautarea fiicei sale adoptive care este fugit de vanatoarea salbatica , o forta supranaturala care cauta sa o captureze.

Red Dead Redemption

Cel mai apreciat joc M din ultimii ani si provine de la aceiasi producatori GTA. Situat in 1911, urmeaza un haiduc care lucreaza pentru guvern dupa ce si-a rapit sotia si fiul. In acest fel, omul trebuie sa-i captureze pe unii dintre aliatii sai criminali pentru a obtine libertate.Cele mai bune (si mai interesante) jocuri video pentru adulti.