Daca sunteti interesat sa aveti un trio, exista cateva lucruri cheie pe care trebuie sa le cunoasteti. Poate fi o experienta uimitoare pentru dvs. si partenerul dvs., dar numai daca o abordati corect. Cu cat veti afla mai multe despre cum sa faceti acest lucru, cu atat lucrurile vor merge mai bine pentru toti cei implicati. Multi oameni incearca sexul in trei, dar merge prost, din cauza unor greseli mari pe care le fac. In acest articol veti invata cum sa faceti sexul in trei cat mai fierbinte posibil fara nici o problema.

Gasiti persoana potrivita pentru partida de sex in trei

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa gasiti persoana potrivita pentru dvs. si partenerul dvs. Faceti-va timp pentru a gasi pe cineva pe care il considerati amandoi atragator, pentru ca altfel nu va merge deloc bine. Alegeti o persoana cu care credeti ca vei avea o dinamica sexuala buna. Pentru a face acest lucru, va trebui sa gasiti persoana potrivita. Nu stiti unde sa cautati? Incercati un site de escorte  Eses.ro – aici veti gasi profesioniste deschise la noi experiente. Compatibilitatea sexuala este o necesitate atunci cand incercati sa gasiti persoana potrivita pentru o partida de sex in trei. Cu cat aveti mai mult timp sa gasiti aceasta persoana, cu atat totul va merge mai bine.

Stabiliti reguli de baza

Orice cuplu care doreste sa faca sex in trei trebuie sa stabileasca mai intai cateva reguli de baza. Stabilind aceste reguli in prealabil, veti putea minimiza problemele ulterior. Cei care nu isi fac timp pentru a stabili aceste reguli, vor regreta aproape sigur. Ar trebui sa purtati o discutie complet deschisa si sincera cu partenerul dvs. despre ce este si ce nu este acceptabil.

Siguranta mai presus de orice

Daca sunteti ingrijorat in mod constant de contractarea unei boli cu transmitere sexuala sau a unei sarcini nedorite, nu va veti putea concentra asupra distractiei. Asigurati-va ca practicati sex in siguranta cu noua persoana cu care urmeaza sa faceti sex. Poate fi usor sa va lasati purtati, dar faceti acest lucru pe propriul risc. Este intotdeauna o idee buna sa folositi prezervative, astfel incat sa va puteti distra cat mai mult posibil.

Asigurati-va ca nimeni nu este lasat afara

 Este, de asemenea, foarte important sa va asigurati ca nimeni nu se simte lasat in afara sexului in trei. Daca o persoana nu primeste suficienta atentie, aceasta poate provoca probleme grave. Este deosebit de important sa va concentrati asupra partenerului. Un trio bun inseamna ca toata lumea primeste o atentie egala, mai mult sau mai putin. Acest lucru poate fi putin dificil, dar este absolut necesar daca doriti sa aveti o trio fierbinte, care sa se bucure de toata lumea.

Pastrati o minte deschisa

Asigurati-va ca aveti o minte deschisa atunci cand faceti sex in trei, pentru ca altfel nu va veti distra mult. Acesta este momentul perfect pentru a incepe sa va extindeti orizonturile si sa incercati lucruri noi in dormitor. Desi este important sa aveti limite, ar trebui sa ramaneti deschis la a incerca diferite lucruri. Acest lucru va poate ajuta pe dvs. si partenerul dvs. sa aveti o viata sexuala mai interesanta in mod regulat.

Stabiliti starea de spirit

Trebuie sa va asigurati ca atmosfera este propice unei experiente senzoriale fierbinti. Asta inseamna curatarea locului si poate chiar aprinderea unor lumanari si muzica buna. Cu cat va concentrati mai mult pe crearea unei atmosfere senzuale, cu atat lucrurile mai fierbinti vor fi pentru toata lumea. Acest lucru poate face diferenta, asa ca nu trebuie sa-l neglijati.

Utilizati jucarii sexuale

Unele jucarii sexuale pot contribui cu adevarat la partida de sex, asa ca va trebui sa tineti cont de asta. Exista o multime de jucarii diferite pe care le puteti obtine, dar asigurati-va ca toti cei implicati se simt confortabil cu utilizarea lor. 

Cand intentionati sa aveti sex in trei cu partenerul dvs., trebuie sa va asigurati ca toate bazele dvs. sunt acoperite. Un trio bun necesita planificare si atentie la detalii. Este crucial sa gasiti persoana potrivita, pentru ca altfel exista sanse mari ca lucrurile sa nu functioneze. De asemenea, trebuie sa discutati totul cu partenerul dvs. in prealabil, astfel incat toata lumea sa se simta confortabil.