Te intelegi bine cu el, exista chimie intre voi, faceti lucruri impreuna, dar nu esti inca sigura ca el este alesul? Cum afli daca el este cel mai potrivit barbat pentru tine? Ei bine, exista anumite detalii, carora daca le acorzi suficienta atentie, iti vei da seama daca barbatul cu care esti intr-o relatie este cel potrivit. Hai sa vedem care sunt acestea.       

In nici un caz nu este adeptul relatiilor pasagere

Daca barbatul cu care esti intr-o relatie nu este adeptul relatiilor pasagere si isi doreste sa investeasca timp si energie intr-o relatie de lunga durata, atunci acesta deja are o bila alba. In ziua de azi exista foarte multi barbati care acceseaza site-uri de dating precum pronapic.ro, sau apeleaza la escorte bucuresti pentru a-si satisface fanteziile, chiar si atunci cand se afla intr-o relatie. Acesti barbati cu siguranta nu sunt genul cu care poti intemeia o familie, si oricat de indragostita ai fi de un astfel de barbat, incheie relatia inainte sa suferi.

Te incurajeaza intotdeauna sa-ti urmezi pasiunile

Un barbat care te iubeste te va incuraja mereu sa iti urmezi visele. El nu te va opri din drumul tau, ci te va ajuta sa il descoperi si sa il parcurgi pas cu pas. Daca barbatul de langa tine nu este potrivit, atunci acesta cel mai probabil va rade sau va ridiculiza lucrurile pe care ti le doresti, sau va incerca sa te faca sa crezi ca visezi prea mult si ca ar trebui sa revii cu picioarele pe pamant. Daca acest lucru se intampla, atunci cu siguranta trebuie sa cauti un alt partener.

  Adauga valoare vietii tale

Aici nu ne referim la aspectul financiar, ci la cresterea ta din punct de vedere personal. Daca partenerul tau te stimuleaza sa progresezi si sa evoluezi, atunci cel mai probabil este omul potrivit pentru intemeierea unei familii.

Isi face timp pentru tine

Atunci cand un barbat isi lasa lucrurile personale pentru a fi alaturi de tine intr-o anumita situatie, nu incape indoiala ca te iubeste cu adevarat si te considera speciala si importanta. Prin urmare, ai langa tine un barbat de care trebuie sa tii.

Se simte liber in preajma ta

Cand un barbat nu are inhibitii si se simte ultra liber in preajma ta inseamna ca deja i-ai castigat increderea si te apreciaza foarte mult. In plus, isi doreste sa il vezi chiar si in momentele lui de vulnerabilitate pentru ca te iubeste cu adevarat. In aceasta situatie, barbatul nu va incerca nici o secunda sa para ceva ce nu e, si nici sa te impresioneze. Pur si simplu te lasa sa il vezi exact asa cum este el.

Iti ofera atentie si afectiune

Barbatul care iti va oferi afectiune si atentie, este cu siguranta barbatul pe care trebuie sa il tii alaturi. Exista intr-adevar si barbati care nu sunt foarte afectuosi din fire, dar chiar si in aceste cazuri, atunci cand se indragostesc incep sa isi arate sentimentele prin atingeri si imbratisari.  Prin urmare, acorda o atentie deosebita acestui aspect pentru a stii cu exactitate daca partenerul tau este potrivit pentru tine si implicit pentru nevoile tale.

 Iti respecta parerile                                                                                                                               

Chiar daca de multe ori o sa aveti pareri diferite, nu te va contrazice niciodata ci iti va respecta parerea si va lua in considerare ceea ce ai de spus. Este perfect normal sa nu ganditi la fel chiar intotdeauna, iar daca exista intelegere de cealalta parte, atunci cu siguranta relatia va creste si se va dezvolta frumos si armonios. Exista cupluri care se cearta atunci cand ajung la opinii diferite, lucru care nu face nimic altceva decat sa inrautateasca situatia.                                                             

Asadar, daca ai langa tine un barbat care iti respecta opiniile, oricat de diferite ar fi, atunci cu siguranta este potrivit pentru tine.