Fie ca sunteti un utilizator de laptop, PC sau sistem All in one va veni vremea in care veti intampina probleme cu buna functionare a acestuia. Primul  gand va fi ca este timpul sa il schimbati cu un nou dispozitiv pentru a fi siguri ca va va ajuta in viitor cu proiectele de la job sau facultate. Acest lucru este total gresit, fiind alte alternative de a prelungi viata sistemului dumneavoastra intr-un mod mai avantajos din punct de vedere economic.

Centrul de reparatii caculatoare OnLaptop este unul dintre cele mai mari din Bucuresti ce activeaza in toata tara. Acestia au reusit in cei peste 10 ani de experienta sa reabiliteze peste 10 000 de aparate, 90% fiind rezolvate chiar in aceasi zi. Pe site veti gasi multe componente care sa se potriveasca cu sistemul detinut, pentru a va putea relua activitatea in cel mai scurt timp.

Ce avantaje ai daca iti repari calculatorul la OnLaptop alaturi de Premium Service

Anul acesta OnLaptop a lansat noul serviciu Premium Service de care deja multe persoane se bucura de beneficiile oferite. Mai ales in aceste vremuri in care criza economica globala a lovit puternic sectorul tehnologic si nu numai, este mult mai responsabil din partea dumneavoastra din punct de vedere financiar sa va reparati calculatorul in loc sa achitionati unul nou. Astfel va voi detalia o parte dintre cele mai importante avantaje atunci cand folositi noul serviciu:

Retur gratuit in 60 de zile

Aveti posibilitatea de a returna in 60 de zile piesele achizitionate cu montaj de la OnLaptop, pentru a va orienta catre un upgrade sau o alta componenta care sa fie compatibila cu sistemul detinut. In acest fel veti putea testa piesa pentru a observa daca aceasta indeplineste cerintele intr-un mod corespunzator.

Montaj ultra rapid

Calculatorul este esential in fiecare zi fie pentru divertisment sau job. Proiectele au deadline-uri care trebuie respectate, in acest fel veti avea nevoie de sistem in cel mai scurt timp. La OnLaptop o placa de RAM, memoria de stocare sau un procesor poate fi inlocuit in doar 60 de minute de la primirea lui, fiind una dintre cele mai rapide servicii de pe piata din Romania.

Pick up & return gratuit

Acum cu noul serviciu Premium Service ridicarea aparatului este gratuita, cat si returnarea lui, fiind in deplina siguranta pe toata perioada transportului. Timpul este limitat si aveti nevoie ca toata operatiunea sa se desfasoare rapid si confortabil fara sa va dea peste cap planurile zilnice. Astfel puteti completa formularul online pentru a va programa ridicarea laptopului in cel mai scurt timp.

Prioritate in service

Cu siguranta va doriti ca reparatiile sa se desfasoare cat mai rapid pentru a beneficia de utilizarea calculatorului personal. Cu ajutorul pachetului Premium Service, tehnicienii din cadrul OnLaptop se vor apuca de treaba chiar din prima clipa de la receptionarea acestuia.

Repararea calulatorului a devenit o solutie pentru multe persoane, mai ales daca au apelat la centre de reparatii specializate precum OnLaptop. Consultantii lor va vor indruma si sfatui pentru a lua cele mai bune decizii in functie de problema detinuta.