Esti interesat de lumea business-ului si vrei sa fii in permanenta la curent cu tot ce este nou? Ei bine, atunci trebuie sa continui sa citesti acest articol. In cele ce urmeaza, iti prezentam cele mai bune idei de startup-uri in 2020. 

Acestea au participat la competitii renumite si au fost premiate. Asadar, iata care sunt ideile care au atras atentia antreprenorilor.

FintechOS

Acesta este un startup de tehnologie financiara automatizata. Ideea a primit o investitie de circa 14 milioane de dolari. FintechOS a fost infiintata in anul 2017 si are in prezent clienti in peste 20 de tari. Startup-ul pune la dispozitia firmelor de asigurari si a bancilor, produse si servicii digitale, personalizate, si bazate pe surse complexe de date.

Pentru oricine este interesat sa porneasca un astfel de business, sau oricare altul, este recomandat sa consulte un avocat online.

WATTO Stations

Acest startup ofera solutii foarte bine gandite de la inceput, solutii care permit alimentarea autoturismelor electrice individuale precum si alimentarea viitoarelor camioane electrice. Mai mult decat atat, serviciile WATTO vor permite pe viitor si alimentarea masinilor autonome si totodata vor integra servicii moderne si simplu de utilizat intr-un ecosistem inteligent.

Orice antreprenor care isi doreste sa construiasca ceva durabil, trebuie sa apeleze la servicii avocat de cea mai inalta calitate. Un profesionist de acest gen poate propune cele mai bune solutii intr-o situatie de criza.

Machinations

Acest startup a obtinut premiul cel mare ‘’Cel mai bun startup’’, in cadrul competitiei Startup Spotlight. Machinations a dezvoltat o platforma de testare a jocurilor online. Premiul obtinut este de fapt cea mai mare runda de investitie acordata de-a lungul timpului in cadrul unei competitii de startup-uri din tara.

Digitail

Acesta este un fel de Saas, adica un fel de sistem de tip software as a service. Sistemul este destinat medicilor veterinari. Ii ajuta pur si simplu pe acestia sa ia legatura mult mai usor cu proprietarii de animale. Programul trimite sumarul vizitei prin email, personalizeaza facturile, notifica programarile, ci multe altele. Cu ajutorul Digitail, medicii veterinari isi pot optimiza numeroase costuri.

RoboSelf

Acest startup 100% romanesc este unul care dezvolta o tehnologie de roboti software asistenti. Aceasta tehnologie este menita sa ii ajute pe cei care lucreaza foarte mult la calculator. In luna septembrie, compania a anuntat o runda de finantare de 200.000 de euro. Acest startup este in stransa colaborare cu unicornul romanesc UIPath. 

RPA schimba modul in care specialistii din orice domeniu utilizeaza computerul. Robotii software sunt creati pentru a rezolva toate sarcinile repetitive mult mai eficient si intr-un timp mult mai scurt. Prin urmare, operatorul uman are libertatea de a se ocupa de alte sarcini care necesita creativitate sau luarea unor decizii.

RPA este o tehnologie complexa care este disponibila in momentul de fata doar pentru companiile mari. Roboshelf permite interactiunea cu robotii software foarte simplu si intuitiv in acelasi timp, folosind limbajul natural.

AlphaBlock

AlphaBlock este un startup in domeniul IT, startup care a primit recent o finantare importanta din partea unui fond de investitii din Canada. Produsul reprezinta o solutie bazata pe o serie de tehnologii de inteligenta artificiala in ceea ce priveste gestionarea riscurilor cu care se confrunta fondurile de pensii.

Valoarea investitiei nu a fost dezvaluita pana in momentul de fata, si cel mai probabil nu va fi dezvaluita nici in viitor.