Pentru cei mai multi barbati, dating-ul online implica trimiterea a sute de mesaje spre diferite tipuri de femei si neprimirea unui raspuns. Dar barbatii cu cele mai bune profiluri de dating online (cum ar fi un site de Matrimoniale Mezo.ro) trec printr-o experienta total diferita. Ei nu trebuie sa se chinuie sa trimita foarte multe mesaje „de agata” pentru a le determina pe femei sa le raspunda. Daca vrei si tu sa te bucuri de o astfel de experienta mult mai placuta pe un site de dating online – si sa primesti multe mesaje de la femei interesate de tine – atunci pune in practica sfaturile de mai jos despre cum sa-ti creezi un profil bun.

Foloseste poze potrivite

Un profil de dating bun incepe cu pozele potrivite. In mod ideal, ar trebui sa folosesti poze realizate cu o camera de buna calitate, pentru ca astfel vei arata mai atragator. Apoi, foloseste o varietate de tipuri de poze care te infatiseaza pe tine in diferite ipostaze. De exemplu, poti alege o poza in care apari imbracat si uitandu-te departe de  obiectivul camerei – aceasta este o poza care le arata femeilor ca esti increzator in tine. Este vorba despre profilul tau atragator. In continuare, poti sa adaugi o poza in care zambesti – fetele de pe site-ul de Matrimoniale vor descoperi ca ai si o latura calda, prietenoasa.

Dar tine minte urmatorul lucru: cele mai bune profiluri online nu arata femeilor doar cum arata un tip – ci care este stilul sau de viata. Pozele in care tu apari alaturi de prieteni, din calatoriile tale sau in mijlocul actiunii unui hobby, sunt mult mai interesante si atrag curiozitatea. Acesta este un punct foarte important atunci cand vrei sa atragi o fata in viata ta, spre stilul tau de a trai. Si pozele amuzate, cum ar fi cele in care tu apari intr-un costum de Halloween, pot fi interesante pentru ca vorbesc despre latura ta distractiva.

Cum sa vorbesti despre tine pe un site de Matrimoniale?

Cele mai bune profiluri de dating online nu contin liste intregi de fapte si trasaturi care transmit fetelor ce fel de tipi apar acolo. In schimb, ele se concentreaza pe a demonstra aceste lucruri. De exemplu, in loc sa spui ceva de genul „sunt amuzant” sau „imi place sa ma distrez cu prietenii” – poti folosi o propozitie pentru a descrie o intamplare recenta care sa arata intr-adevar cat de amuzant esti. Deci, arata-i cum arata distractia din punctul tau de vedere. Straduieste-te sa realizezi un desen in mintea ei si ajut-o sa simta emotia pe care tu vrei sa o exprimi de fapt. Acest lucru va face ca profilul tau de pe un site de dating online, cum este Matrimoniale, sa te ajute sa iesi in evidenta si sa primesti raspunsuri favorabile.

Mentine un ton pozitiv

Multe profiluri de pe site-uri de dating, cum este Matrimoniale, dau impresia ca tipii sunt singuri si disperati. Cele mai bune profiluri insa nu contin astfel de lucruri. Ele folosesc un ton complet diferit – un ton al unui barbat care are optiuni din care poate sa aleaga. Si femeile iubesc barbatii selectivi.