Gelul de camuflaj Base One este cât mai aproape de placa unghiei naturale. Gelul are o vâscozitate medie și este autonivelant. Îl poți combina cu alte geluri. Ascunde perfect defectele și acoperă granița dintre patul unghiei și marginea liberă cu o aplicare subțire. De asemenea, cu Base One poți prelungi optic unghiile și le poți usca într-o lampă UV de 36 W timp de 2 minute. Base One Silicare te va ajuta să creezi baza perfectă pentru manichiură. Consistența vâscozității dense oferă modelare și fixare fiabilă a formei necesare a plăcii unghiei. Produsul este excelent pentru utilizare cu orice tip de lac de gel, indiferent de marcă. Instrumentul este perfect distribuit pe suprafață, oferă o acoperire ideală și nivelează placa unghiei. Base One Silicare este excelent pentru utilizare profesională. 

Base One Silicare – Caracteristici

Base One mat oferă un efect mat, alungește și întărește placa unghiei, este perfect stratificat, este potrivit pentru unghiile naturale si artificiale, oferă durabilitate și longevitate manichiurii. Gelul mat se aplică ca strat de acoperire pe vârfurile tăiate și prelucrate. Se aplică două straturi subțiri, și dacă este necesar, poți acoperi cu un al treilea. Numărul de straturi nu afectează negativ efectul vizual final.

Manichiura semipermanentă

Deși știi puțin mai multe despre gelurile pentru această tehnică, adevărul este că manichiura semipermanentă are avantajele sale. Printre beneficiile sale, se numără durabilitatea. Cu o manichiură semipermanentă, știi sigur că  nu mai trebuie să-ți faci manichiura timp de câteva săptămâni. Nu doar culoarea, ci și strălucirea rămân fără cusur. Pe de alta parte, este o tehnică de remediere a unghiilor care au probleme. Manichiura semipermanentă este foarte ușor de executat. Prin adăugarea de straturi de gel și uscarea cu o lampă UV, obții rezultatul dorit.

Poți face manichiura semipermanentă oricând dorești, dar nu ar trebui să abuzezi de ea. Cel mai bine este să faci o manichiură semipermanentă de câteva ori, lungind unghia cât mai mult. În caz contrar, unghiile se vor strica. De asemenea, un strat gros, este mai greu de îndepărtat și poate fi un proces destul de agresiv pentru unghii. Din toate aceste motive, este întotdeauna necesar să nu faci acest lucru frecvent.

Manichiura semipermanentă fără daune

Shellac este cunoscut ca o variantă specială pentru manichiura semipermanentă, perfectă timp de câteva săptămâni. După aplicare, amestecul de lac de unghii și gel se întărește cu lumină UV. Acesta formează un strat de lac extrem de stabil pe unghie, care protejează împotriva zgârieturilor și exfolierii. Shellac nu dăunează unghiei. Pentru îndepărtare se folosesc solvenți puternici. Cu toate acestea, nu este necesară o pauză de regenerare înainte de următorul tratament. Ca nume de marcă, Shellac provine inițial de la marca CND. Cu toate acestea, există o serie de mărci care produc lacuri de unghii Shellac bune. Majoritatea saloanelor de unghii oferă manichiura semipermanenta cu Shellac.