Se pare ca anul 2014 se dovedeste a fi anul colaborarilor. Shakira si Rihanna, Kylie Minogue si Enrique Iglesias, Wisin, Jennifer Lopez si Ricky Martin, iar acum suntem pe cale sa ii adaugam pe lista si pe Ariana Grande si Chris Brown.

O serie de comentarii postate pe Twitter dau de gol secreta colaborare a celor doi artisti americani. Atat Ariana Grande, cat si Chris Brown au luat cu asalt reteaua de socializare pentru a dezvalui ceea ce ar putea fi versurile piesei pe care au inregistrat-o in duet.

”I dug a single seed into the ground, I hope it grows,” a scris Chris Brown. ”In a year of two if you’re around, you’ll see a rose,” i-a raspuns Ariana Grande. Ceea ce i-a pus si mai mult pe jar pe fanii celor doi artisti a fost un comentariu al managerului Scooter Braun. ”Ariana Grande, a fost o sesiune uimitoare. Sunt incantat de acest duet care este pe cale sa fie lansat,” a postat acesta, nedezvaluind insa titlul piesei.

Ariana Grande lucreaza intens la cel de-al doilea album din cariera care este programat sa se lanseze in decursul acestui an, printre colaboratorii sai numarandu-se suedezul Max Martin si cantaretul/compozitorul Ryan Tedder, solistul formatiei OneRepublic. Un prim single oficial este asteptat sa apara in luna martie, simpatica artista dezvaluind acest fapt prin intermediul unui raspuns oferit pe Twitter la intrebarea unui fan. ”O piesa pe care nu ai mai auzit-o va fi lansata in martie,” a scris americanca.

Nici Chris Brown nu se va lasa mai prejos, interpretul hitului ”With You” dorind sa lanseze in cel mai scurt timp mult amanatul album ”X”, cel de-al saselea disc din cariera sa. Satul sa fie judecat in permanenta pentru incidentul din februarie 2009 cand a agresat-o fizic pe cantareata Rihanna, iubita sa de la acea vreme, cantaretul a marturisit intr-un interviu acordat anul trecut pentru Billboard ca ”X” s-ar putea sa fie ultimul sau material de studio.

Ce ziceti? Credeti ca Ariana Grande si Chris Brown ne vor incanta cu o piesa in duet? Sunteti curiosi cum ar suna?