Toti apropiatii vedetei sunt in stare de soc de cand Sorana a facut anuntul divortului de Paul Moga. Fosta membra a trupei A.S.I.A, le-a bulversat si pe fostele sale colege de trupa, care nu au intarziat sa-i trasmita mesaje de sustinere.

Anca Neacsu i-a scris Soranei un mesaj dupa ce bruneta a postat pe contul ei personal de Facebook ca este singura si mediteaza la decizia pe care a luat-o impreuna cu sotul ei.

„Stau la o cafea. Singura. Am ales cafeneaua unei strazi foarte aglomerate din Bucuresti. Mi-am rulat o tigara pe care o savurez si imi pun ordine in ganduri. Asa cum ati aflat deja, ma separ de omul alaturi de care mi-am petrecut cinci ani din viata. Au fost ani frumosi, am trecut prin multe impreuna si am invatat cum sa depasim diverse obstacole. Pana azi. Este barbatul pe care l-am iubit cu fiecare respiratie si pe care am sa-l iubesc intraga viata, diferit ca pana acum. Nu am sa sterg nici o amintire cu el, nici macar o fractiune de secunda”, este mesajul scris de Sorana.

La scurt timp dupa mesajul postat de Sorana, Anca Neacsu i-a transmis un mesaj prin care ii aminteste ca este alaturi de ea in aceste momente dificile. Blonda locuieste in Turcia, unde este casatorita cu un om de afaceri.

„Sorana… ce sa iti zic… sa treci usor peste asta! Viata merge inainte si pentru tine si pentru el! Niciodata nu stii ce ti se poate intampla, de pe o secunda pe alta… Sunt alaturi de tine! Nu vreau sa te mai zapacesc, sau sa te sun acum, pentru ca tu de altceva ai nevoie- avem noi timp cand mai vin in tara! Acum esti sub presiunea asta, si interioara si mediatica… In orice caz, imi pare rau pentru voi! Te pup si ai grija de tine…”, sunt cuvintele cu care Anca Neacsu a incercat sa-i ridice moralul fostei colege de trupa.Citeste si: Sorana, ex. A.S.I.A, primele declaratii dupa ce si-a anuntat divortul: “Nu am sa sterg nici o amintire cu el, nici macar o fractiune de secunda!”Divortul Soranei a bulversat-o pe Lora! “Imi este frica sa nu ne loveasca si pe noi astfel de probleme” – Vezi de ce se teme artista!