Color și Absolut Vodka prezintă a treia ediție Backyard Weekend pe 21, 22 și 23 iunie.

În 2012 am petrecut împreună la piscină, sub clar de lună, cu PATRICE, GRANDMASTER FLASH, AQUARIUS HEAVEN, FOALS, GOLDIE, WAREIKA, DEETRON, LAPALUX și mulți alții. În 2013 căldura și energia BACKYARD-ului se vor muta în 3 locații splendide ale Bucureștiului.

Evenimentul se va deschide vineri seara, la Casa Presei Libere cu o petrecere ce are ca invitați speciali pe PILLOWTALK (live), MARIO BASANOV, CLARIAN și NICK MONACO.

Sâmbătă se va contura într-o seara de concert cu NOUVELLE VAGUE (live) și DUB FX (live), încheiată de DJ VADIM și Dragoș Rusu.

Institutul Francez va găzdui, pe parcursul celor două zile de festival, în curtea din spatele clădirii, târgul fashion Absolutely Fabulous, un spot al celor de la DJ Superstore și unul pentru magazinul de vinyl-uri Misbits, delicii bio și dulciuri homemade, jocuri mecanice și boardgames. Proiecțiile de scurtmetraje vor avea loc în Sala de Cinema Elvira Popescu. Muzica pe timpul zilei va fi asigurată de Fouchat, Miss I, Giuser, Romansoff, Rock Dj, Kaya Foundation și Deeproots.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook!