Stiu ca abia astepti sa ajungi in vacanta, pe plaja, cu un cocktail in mana, o revista buna si muuult soare care sa te bronzeze. Insa poti profita de aceasta mica vacanta si pentru a face cateva exercitii fizice la malul marii, in special dimineata sau seara, atunci cand se mai racoreste. Sa vedem cum te poti mentine in forma in vacanta!

Plimbatul pe plaja. Plimbatul pe plaja, in picioarele goale, cel putin 1 ora face adevarate minuni pentru picioarele si posteriorul tau. Asta deoarece nisipul care ne intra printre degete face mai grea miscarea in sine, iar muchii lucreaza mai mult pentru a mentine echilibrul.

Plimbatul pe plaja accelereaza circulatia sangelui si iti va face picioarele mai subtiri si cu o forma armonioasa. Tocmai de aceea nu trebuie sa refuzi niciodata o plimbare romantica pe plaja cu partenerul.

Inotul. Daca tot ai marea la picioare, profita la maxim de aceasta oportunitate. Cel mai bun exercitiu pe care il poti face este sa inoti macar 10 minute la fiecare 2 ore. Chiar daca ti se pare putin, gandeste-te ca iti pui la lucru intreg corpul, deoarece inotul presupune antrenarea tuturor muschilor.

Joaca-te cu valurile. Cu siguranta vezi copiii stand exact acolo unde se sparg valurile, si sunt sigura ca acelasi lucru il faceai si tu cand erai micuta. Acum poti profita de forta apei pentru tonifiere, in special daca sunt valuri mari. In felul acesta apa actioneaza ca un masaj asupra coapselor, a fundului sau a soldurilor.

Volei. Esti antitalent? Nicio problema! Gaseste-ti cateva fete care sa joaca la fel de prost ca si tine si jocul poate incepe. Chiar daca joci doar 30 de minute, voleiul va fi un exercitiu foarte bun de cardio. In plus, chiar daca vei cadea, nisipul fin va atenua durerea si vei iesi teafara si nevatamata din repriza. In acest fel vei obtine bratele frumoase si tonifiate la care visezi de ceva timp.

Scapa de celulita! Poti face acest lucru foarte usor, plimbandu-te prin apa cel putin 15 minute pe zi. Apa trebuie sa fie la nivelul coapsei, pentru ca toxinele se iasa din organism. Totodata se produse si un efect de drenaj al picioarelor, si te vei simti mult mai odihnita, iar picioarele vor scapa de aspectul inestetic al celulitei.