Sanatatea este ceva care nu ar trebui sa fie compromis nici macar putin. Uneori, chiar si fara sa stim, contractam boli care sunt daunatoare intregii noastre fiinte. O categorie de astfel de boli este Boli cu transmitere sexuala (BTS). Cea mai grava parte a acestor boli este ca exista rareori simptome si, uneori, aceste simptome sunt, de asemenea, confundate cu alte boli. Exista anumite servicii de testare STD care sunt acolo pentru a testa starea dvs. si pentru a va oferi detalii cu privire la problemele exacte. Unele dintre aceste servicii sunt extrem de rentabile. Am vorbi despre asta mai tarziu. Deocamdata, ar trebui sa ne familiarizam cu boli cu transmitere sexuala obisnuite.

Ce este STD?

Ati avut recent vreun tip de sex oral sau penetrant? Daca sunteti implicat in poligamie sau in mai multe activitati sexuale cu parteneri diferiti, atunci trebuie sa faceti un control la un spital cu reputatie cat mai curand posibil. Spunand ca nu scutesc oamenii monogami de riscul de a contracta boli. S-ar putea infecta oricand de partenerii lor. Acesta este singurul motiv pentru care s-a vorbit mult despre utilizarea protectiei, cum ar fi prezervativele. In realitate, uneori, chiar si prezervativele nu isi fac treaba de a opri infectiile. Deoarece organismele implicate in ele sunt suficient de minute, pot ajunge cu usurinta la tinta.

ETS sunt bolile cauzate de organismele mele minore si majoritatea zonelor care se infecteaza sunt cele care sunt implicate in activitatea sexuala – organele genitale si gura, in cazul sexului oral .

Tipuri de boli cu transmitere sexuala si simptome cu transmitere sexuala

Exista multe tipuri de BTS si unele dintre ele sunt incurabile. Am pregatit o mica lista a acestor boli si a posibilelor simptome ale acestora.

Chlamydia

Dureri genitale

Durere abdominala

Urinare dureroasa si uneori sangeroasa

Descarcare genitala

Probleme in gat

Dureri de cap si migrene

Sourness in jurul organelor genitale

Oboseala

Umflarea ganglionilor limfatici

Diaree

De ce am nevoie de testare STD?

Unele dintre bolile mentionate mai sus pot duce la niveluri daunatoare de crestere a organismului distructiv in jurul zonelor afectate. Acestea pot duce la complicatii care pot pune viata in pericol, cum ar fi HIV. Daca aveti oricare dintre simptomele mentionate mai sus dupa cateva zile de la ultimul dvs. sex, trebuie sa va testati STD.

Nu exista nicio abordare unica pentru toti in testarea si tratamentul acestor boli. Chiar daca cineva va sugereaza cateva medicamente doar pentru ca l-ati folosit, nu ar trebui sa le acordati atentie, deoarece este problema vietii voastre.

Exista multe institutii in orasul pe care il locuiti si puteti obtine teste STD la un cost accesibil. De asemenea, retineti ca testele dureaza doar cateva minute, deci nu exista niciun motiv sa nu le faceti. Daca nu va confruntati cu niciunul dintre simptomele mentionate mai sus, ar trebui sa fiti in continuare suficient de atent pentru a face un control amanuntit oriunde doriti. BTS-urile nu vin sa bata la usa, sunt detectabile numai prin servicii de testare eficiente.

Unde pot obtine teste STD la preturi accesibile?

Exista anumite locuri unde va puteti verifica singur. Unul dintre aceste locuri daca STDcheck.com – un loc care se distinge de restul prin valoarea pe care o ofera pacientilor.

Ati gasi multe laboratoare care efectueaza teste STD; cu toate acestea, unele dintre ele nu sunt aprobate de FDA sau nu isi aplica standardele in procedurile de testare. Prin urmare, inainte de a merge oriunde, va trebui sa fiti atenti la certificarea si credibilitatea lor. Deoarece nu avem timp pentru asta si am putea fi pacaliti de oricare dintre ei, ne putem baza doar pe serviciile STDcheck.com .

Proceduri de testare

Profitand de internet, proprietarii site-ului web au facut posibil ca toata lumea sa comande servicii de testare chiar din comoditatea dispozitivelor cu internet, cum ar fi telefoanele mobile si laptopurile. De asemenea, puteti face testele usor. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati cei trei principii si pasii simpli.

1. Comandarea testelor

In primul rand, va trebui sa comandati teste de la panoul de 10 teste sau teste individuale pe care le ofera. Puteti face acest lucru online sau telefonic.

2. Vizitarea centrului de testare

Au in jur de 4.500 de laboratoare de testare in toata tara. Puteti alege propriul centru de testare dupa ce ati comandat testele si puteti vizita centrul imediat dupa proces. Trebuie doar sa petreceti cateva minute in centru pentru a va verifica cu atentie.