Barbatii prefera mirosul natural al femeilor lor sau sunt in favoarea practicii potrivit careia o femeie trebuie sa-si ingrijeasca zona genitala de mai multe ori pe zi?

Parfumul femeii

Medicul american din ce in ce mai popular, Mehmet Oz, a deranjat publicul afirmand ca spalarea excesiva a vaginului nu este atat de sanatoasa si ca multi barbati isi iubesc partenera pentru mirosul lor natural. Barbatii prefera mirosul natural al partenerei, care este mirosul corpului ei. Si nu mirosul a diferite parfurmuri.

Dar asta nu inseamna ca femeia nu trebuie sa faca dus regulat si astfel sa aiba un miros neplacut. Ideea este ca barbatului ii place mirosul autentic al partenerei. De exemplu, partenera sa nu foloseasca parfum chiar inainte de actul sexual sau de somn si astfel sa ii ofere mirosul sau natural. Mai mult, barbatilor le place mirosul de transpiratie proaspata al femeilor, mai ales dupa o activitate sportiva sau sex.

Un astfel de barbat isi va imbratisa partenera si o va mirosi dupa actul sexual pentru a-i da de inteles ca ii place mirosul ei real si ca nu trebuie sa faca dus daca nu e necesar. Majoritatea barbatilor sunt excitati de transpiratia femeilor, mai ales vara si daca femeia nu poarta sutien pe sub bluza.

Aroma vaginului

Dr. Oz sustine ca asa-numitul spalat profund al vaginului nu este sanatos deoarece vaginul contine bacterii specifice si nu este recomandat sa fie spalat cu apa si sapun. Mai mult, Dr.Oz sustine chiar ideea ca spalarea excesiva a interiorului vaginului cauzeaza infectii, deoarece bacteriile care protejeaza vaginul sunt indepartate.

Si acum poti sa te intrebi inca o data ce isi doresc barbatii. Vor ca vaginul partenerei sa miroase constant a sapun sau prefera mirosul ei natural? Aroma ei autentica, esenta fiecarei femei. Dar asta nu inseamna ca femeia trebuie sa ii ofere partenerului un vagin neglijat. Ideea e ca o femeie poate sa fie pe placul partenerului fara sa faca dus cu 5 minute inainte de sex. Prin urmare, vaginul nu trebuie sa miroasa a sapun, ci sa aiba propriul miros.

Majoritatea barbatilor sunt excitati de transpiratia femeilor

Se pare ca femeile se preocupa prea mult de igiena zonei genitale. Ele cred ca barbatilor nu le place mirosul lor daca nu fac dus. Desigur, ele uita de pasiunea barbatului, ceea ce inseamna ca odata excitat, el nu se va gandi daca vaginul tau a fost spalat si parfumat cu 3 minute in urma.Unor barbati le place mirosul parului pubian

Dr.Oz, un oaspete frecvent al show-ului popular Oprah Winfrey, este un suporter si al parului pubian. In opinia sa, exista un motiv pentru care parul pubian se gaseste pe organele genitale feminine. Dar si pentru ca mirosul vaginului ascuns in acesta innebuneste un barbat. Aceasta este o declaratie foarte controversata pentru lumea moderna, deoarece, in general, barbatii vor un vagin curat si ras.

Ori Dr.Oz nu mai este de actualitate, ori barbatii moderni nu au nici o idee despre ceea ce inseamna o femeie adevarata. Fiecare persoana are un alt raspuns la aceasta intrebare. Unor barbati le place mirosul proaspat al sapunului, in timp ce altora le place mirosul natural al vaginului. Unor barbati le place ca femeia sa miroasa a deodorant la subrat, in timp ce altii prefera mirosul de transpiratie proaspata. In cele din urma, nu este important ce ii place cuiva, ci ca toata lumea sa primeasca ceea ce vrea si sa-si gaseasca un partener care sa ii satisfaca dorintele.