Meghan Markle si Printul Harry au dezvaluit astazi ca cel de-al doilea copil al lor este o fetita, care se va naste in aceasta vara, in timpul interviului lor cu Oprah Winfrey.

Ducele si ducesa de Sussex, care locuiesc acum in Montecito, California, au spus ca se pregatesc sa primeasca o sora pentru fiul lor, Archie, in varsta de 22 de luni, in cursul acestui an.

Harry, in varsta de 36 de ani, s-a alaturat sotiei sale de 39 de ani pentru a doua jumatate a interviului exploziv CBS cu Oprah, spunand cu entuziasm gazda emisiunii de chat: „Este o fata”.

El a spus ca primul sau gand a fost „de necrezut” cand a aflat ca au o fata, adaugand: „Doar recunoscator. Sa ai un copil, unul sau doi, ar fi fost uimitor.

Dar sa ai un baiat si apoi o fata, adica, ce ai putea cere mai mult? Acum avem familia noastra, noi patru si cei doi caini ai nostri.

Intrebat daca au „terminat” cu doi copii, Harry a spus „terminat”, iar Meghan a spus: „Sunt doi”. El a mai confirmat ca bebelusul se va naste in ‘vara’.

Cuplul a anuntat luna trecuta de Ziua Indragostitilor ca asteapta un al doilea copil, spunand ca sunt „incantati” de sarcina lor.

Daca s-a nascut in Statele Unite, copilul va avea dreptul la cetatenia SUA ca drept automat.

Pentru a sarbatori vestea de luna trecuta, cuplul a postat o fotografie alb-negru in care ii arata radiati de bucurie.

Meghan statea intinsa cu capul in poala sotului ei, mana lui sprijinindu-se pe bubita ei vizibila.

Descult, Harry si-a luat capul in mana in timp ce cuplul se relaxa sub un copac pe o peluza intinsa luminata de soare.

Ducele si ducesa de Sussex au lansat aceasta imagine luna trecuta pentru a anunta ca asteapta al doilea copil.

Imaginea a fost facuta de fotograful Misan Harriman, un prieten al ducelui si ducesei.

Se crede ca a fost luat in Montecito, California, unde cuplul locuieste acum dupa ce a decis sa paraseasca Marea Britanie si sa demisioneze din rolurile lor in Familia Regala.

Un purtator de cuvant al cuplului a spus la acea vreme: „Putem confirma ca Archie va fi un frate mai mare. Ducele si ducesa de Sussex sunt incantati ca isi asteapta al doilea copil.

Anuntul vine dupa ce Meghan, in varsta de 39 de ani, a suferit un avort spontan sfasietor anul trecut.

Harry, in varsta de 36 de ani, este de asteptat sa se intoarca in Marea Britanie in aceasta vara pentru a-si vedea familia pentru prima data de la „Megxit”.

S-a spus deja ca Meghan este putin probabil sa i se alature din motive „personale si practice”, potrivit unor surse.

Harriman a declarat luna trecuta ca, atunci cand i s-a cerut sa faca fotografia, a fost deosebit de emotionat dupa avortul spontan al ducesei.

El a spus: „A fi rugat sa contribui la impartasirea acestei bucurii absolute dupa o astfel de pierdere si durere de neimaginat este un indicator al prieteniei adevarate.

— Meg mi-a amintit ca, daca nu i-as fi prezentat-o ​​unui prieten comun, atunci nu l-ar fi intalnit pe Harry. Sunt recunoscator pentru rolul mic pe care l-am jucat”.

A venit la aproape exact 37 de ani dupa ce printesa Diana a fost confirmata ca este insarcinata cu al doilea copil al ei, Printul Harry. Palatul Buckingham a facut acest anunt pe 13 februarie 1984.

Harry si Meghan au ales sa emita ei insisi o declaratie de Ziua Indragostitilor, in conformitate cu decizia lor de a renunta la rolurile lor traditionale in cadrul familiei regale.

In ceea ce parea a fi un raspuns pregatit in graba, Palatul Buckingham a spus ca Majestatea Sa, Ducele de Edinburgh, Printul de Wales si „intreaga familie” sunt „incantati”.

Se intelege ca Familia Regala a fost informata inainte de anunt. Dar nu era clar cat de mult instiinta li s-a dat si era clar ca personalul Palatului fusese lasat in intuneric.

Noul copil al lui Sussex va deveni al optulea la randul sau la tron, dupa Printul Charles, Printul William, cei trei copii ai lui William, George, Charlotte si Louis, Printul Harry si Archie Mountbatten-Windsor.

Harry si-a pastrat locul in linia de succesiune, in ciuda deciziei sale de a parasi viata regala.

Harry, Meghan si Archie au parasit Marea Britanie in Canada in noiembrie 2019, ceea ce inseamna ca Archie nu si-a mai vazut rudele britanice de la varsta de sase luni.

Apoi s-au mutat in California, unde au cumparat un conac de 11 milioane de lire sterline si au semnat contracte de mai multe milioane de dolari cu companii de streaming precum Netflix si Spotify.

Harry a declarat anterior intr-un interviu acordat Vogue in august 2019 ca planuia sa aiba doi copii, in contextul preocuparii sale tot mai mari pentru mediu si viitorul lumii.