Desi de cele mai multe ori refuza sa vorbesca despre viata lor personala, exista si momente in care vedetele nu se pot abtine si spun cele mai fumoase cuvinte despre partenerii lor de viata.

Miranda Kerr

„Este foarte important pentru mine sa-l fac fericit pe sotul meu. Tocmai de aceea urmez sfaturile bunicii, care mi-a spus <>. As face orice pentru el si pentru baiatul nostru, sunt cele mai importante persoane din viata mea „, a declarat Miranda Kerr, despre sotul sau, actorul Orlando Bloom, cu care este casatorita din iulie 2010 si cu care are un baiat, Flynn.

Vanessa Paradis

Desi nu mai sunt impreuna, Vanessa Paradis a avut doar cuvinte de lauda pentru partenerul sau, actorul Johnny Depp, de care sa indragostit prima vedere in perioada in care Depp inca mai forma un cuplu cu modelul Kate Moss.

„Nu eu l-am imblanzit pe el, ne-am imblanzit unul pe celalalt”, a marturisit Vanessa referitor la obiceiurile rebele „detinute” de Depp inainte de relatia lor.

In acelasi interviu artist dezvaluie ca este impresionata de talentele lui Depp: „Este un tip foarte special si foarte talentat. Este un tata minunat si face atat de bine lucruri foarte diferite”.

Javier Bardem Desi se feresc sa apara impreuna in public si sa vorbesc despre viata lor personala, Javier nu sa putut abtine si a declarat: „Am cea mai frumoasa casnicie. Respir si am o viata foarte linistita. Ii multumesc acelui care a facut toate aceste lucruri posibile si mi-a dat oportunitatea sa fiu atat de iubit ”.

Rande Gerber Sotul lui Cindy Crawford, Rande Gerber, inca o considera pe sotia sa cea mai frumoasa femeie din lume si crede ca este un barbat norocos pentru fiecare zi petrecuta alaturi de supermodel.

Cei doi sunt casatoriti de 14 ani si au impreuna doi copii, Presley, in varsta de 13ani, si Kaia, 10 ani.

„Chiar am cea mai frumoasă femeie din intreaga lume. Ma uit la ea acum in acelasi mod in care ma uitam prima data cand am intalnit-o. Ma uit la ea dimineata inainte sa se trezeasca si realizez cat sunt de norocos ”, a dezvaluit Rande pentru revista Haute Living.

Gwen Stefani

„Cea mai mare realizează a mea de pana acum este acest lucru ca m-am casatorit cu Gavin. Mi-am dorit dintotdeauna sa ma casatoresc si sa fie ceva de succes. A fost un vis de-al meu. Imi place ca este ceva oficial si ideea de familie, ca avem acelasi nume si aceleasi preocupari. Inca mai descoperim lucruri noi despre celalalt. El este persoana care ma tempereaza. Si nu a incetat niciodata sa ma placa, ceea ce este ceva nemaipomenit. Ma face sa ma simt fericita ceea ce cineva ma place atat de mult. Si, pe deasupra este un tata exceptional ”, a declarat vedeta.

Gerard Butler Intr-un interviu pentru publicatia britanica Sunday Express, actorul a declarat despre Madalina Ghenea: „Relatia noastra merge bine. Sunt mai fericit si mai calm, asa cum nu am mai fost de foarte multa vreme. In aceasta perioada sunt foarte zen, iar acest fapt te ajuta sa traiesti mai usor „.