Cantareata Billie Eilish spune ca isi ia inapoi puterea vorbind impotriva abuzului sistemic, pozitivitatii corporale si asteptarilor nerealiste plasate asupra femeilor tinere.

In povestea pentru editia din iunie a British Vogue, Eilish, in varsta de 19 ani, a vorbit cu jurnalista Laura Snapes despre noul ei single si despre relatia ei in evolutie cu propriul corp.

In cadrul sesiunii foto insotitoare, castigatoarea multiplelor premii Grammy evita silueta supradimensionata a marcii sale in favoarea unei serii de costume de costume potrivite si a unor look-uri inspirate de corset, cu piese de la designeri precum Gucci, Alexander McQueen, Valentino si Burberry. Ea a dezvaluit, de asemenea, o noua coafura blonda dupa ani de zile in care a purtat semnaturile sale verzi.

Aceasta este o mare schimbare pentru Eilish, care a declarat in interviu ca corpul ei este ,,cea mai profunda nesiguranta” si ,,a fost motivul initial al depresiei mele cand eram mai tanara”.

In interviul sincer, Eilish a spus ca fetele vor creste prea repede. ,,Este un lucru nebunesc”, a spus ea. ,,Femeilor tinere, suntem asteptati sa stim si sa facem totul si sa fim mama tuturor cand avem 15 ani.”

Discutand despre noul ei single, ,,Puterea ta”, cantareata a spus: ,,Este o scrisoare deschisa adresata oamenilor care profita – in principal barbati”. In cantec, Eilish se adreseaza cuiva care a abuzat de un minor, dar nu se adreseaza niciunei persoane, a spus ea.

„Mi-as dori ca oamenii sa ma asculte. Si nu doar sa incerc sa-mi dau seama despre cine vorbesc, pentru ca nu este vorba despre asta. De fapt nu este deloc despre o singura persoana. S-ar putea sa va ganditi:” Este pentru ca ea este in muzica industria ‘- nu, tipule. Este peste tot „, a adaugat ea.

„Nu cunosc o fata sau o femeie care sa nu fi avut o experienta ciudata sau o experienta foarte proasta. Si si barbatii – baietii tineri sunt profitati in mod constant”.

Vorbind despre propriile experiente in lumina reflectoarelor, ea a spus: ,,Nu ma face sa nu fiu un model pentru ca esti pornit de mine”.

De asemenea, Eilish preintampina ceea ce crede ca ar putea spune anumite persoane despre noua ei directie: ,,Daca esti pozitiv la corp, de ce ai purta un corset? De ce nu ti-ai arata corpul tau real?”

Dar tanara vedeta a spus ca increderea este singura ei evanghelie. ,,Este vorba despre ceea ce te face sa te simti bine. Daca vrei sa te opresti, mergi sa te opresti. Daca vrei sa porti o rochie pe care cineva crede ca arati prea imbracata, f *** – daca te simti ca tine arata bine, arati bine „.

Snapes scrie ca Eilish dezvaluie ca a suferit abuzuri, dar nu intra in detaliile personale.

,,Poti fi oricand profitat. Aceasta este o mare problema in lumea abuzului in familie sau a violului legal – fetele care erau foarte increzatoare si cu vointa puternica se regaseau in situatii in care sunt ca,,, Doamne, eu ” Sunt victima aici? „, a spus Eilish revistei.

,,Si este atat de jenant, umilitor si demoralizant sa fii in acea pozitie de gandire pe care o stii atat de mult si atunci iti dai seama ca sunt abuzat chiar acum”.

Noul single abordeaza dinamica dintre agresor si victima, precum si oameni celebri precum ea si cei care ,,ar face sincer orice spui”, a spus Eilish.

„Este vorba de a lua acea putere inapoi, de a o arata si de a nu profita de ea”, a spus ea. ,,Nu ma mai las detinuta”.