La aproape 1 an de la nastere, Beyonce se simte mai bine ca niciodata, ea deja concertand intr-o serie de spectacole de comeback, isi regizeaza propriul documentar, iar de ceva timp a inceput inregistrarile pentru un nou album de studio, al cincilea din cariera sa solo.

In ultimele luni s-a tot vorbit despre marea revenire a lui Beyonce, care se pare ca va lansa un nou single pe 11 ianuarie, o colaborare cu noul star al R&B-ului Miguel numita „Rollercoaster”. Piesa a fost scrisa de Beyonce si produsa de The Cataracs (Hollowell-Dhar si Singer-Vine), Hit-Boy si The Stereotypes. Se zvoneste ca tot pe 11 ianuarie Queen B va lansa simultan si o balada/un mid-tempo, numita „Twelve Roses”, cu versuri scrise de Sia Furler si Stargate (care s-a ocupat si de productie).

Se pare ca cantareata va intrepreta cele doua piese in pauza de la Super Bowl pe 3 februarie, unde va fi urmarita de zeci de milioane de americani.

Albumul lui Beyonce va fi lansat in 2013 si se pare ca este cel mai asteptat material de studio. Alte colaborari care se vor gasi pe album sunt cu Kanye West, Jay-Z, Miguel, The Dream, Ryan Tedder si Ne-Yo. Ne-Yo a marturisit recent ca va colabora cu Beyonce pentru noul album. Artistul si-a pus toate sperantele in colaborarea cu Beyonce si a declarat ca piesa la care lucreaza acum va atince succesul avut cu hitul – „Irreplaceable”, care in 2006 a fost preferatul fanilor. Mai mult decat atat, Beyonce a produs un documentar despre viata si cariera ei, pe care l-a regizat singura si pe care il vom vedea pe 16 februarie 2013 la HBO.

Daca sunteti curiosi sa aflati ce va contine documentarul, aflati ca vor fi incluse trairi intense si emotii din studio, din concertele live, din afaceri si din viata de familie, inclusiv capitolul cu nasterea fetitei, Blue Ivy Carter. Cool! „HBO are capacitatea de a depasi orice limite cu clasa si autenticitate. Multe din show-urile mele preferate sunt pe HBO, asa ca sunt incantata ca si filmul meu va face parte din programul lor. Acest film este important pentru mine si a trebuit sa aleg casa potrivita pentru el”, a declarat Beyonce. Ready? Queen B is ready to slay!