Inspirata de cartea lui BB Easton, 44 de capitole despre 4 barbati, viitoarea drama Netflix Sex / Life o are in rol principal pe Sarah Shahi in rolul unei gospodine excitate, Billie, care se lupta sa fie o sotie si o mama devotate, in timp ce pofteste pentru zilele mai libere si mai salbatice ale tineretii sale. Introduceti amintiri detaliate despre fosta flacara Brad (Adam Demos) pentru a condimenta lucrurile.

,,Este un vis de febra scanteietor, alimentat de nostalgie, cu ochelari de culoare trandafir, cu privire la trecut – si cel mai bun sex pe care l-ati avut vreodata”, spune creatorului de serie Stacy Rukeyser pentru EW.

Cu toate femeile regizoare si in principal scriitoare si sefi de departamente, Sex / Life exploreaza dorinta din perspectiva unei femei si arunca o ,,doza sanatoasa de obiectivare si fetisizare a formei masculine”, pe parcurs. Pentru Rukeyser, acest lucru a lipsit din televiziune, asa ca a luat decizia ca spectacolul sa se joace in intregime din privirea feminina pentru a imputernici naratiunea.

,,Am spus adesea ca, in ultimii ani, unele dintre cele mai bune explorari ale dorintei si sexualitatii feminine au fost de fapt in filmele lesbiene”, spune ea. ,,Cand te uiti la filme heterosexuale despre dorinta feminina, nu vezi asta la fel de mult. Este adesea din punct de vedere masculin, despre dorinta masculina si tipul de sex pe care il doreste barbatul. Acest lucru este complet la un punct de vedere feminin Deci, sexul este sexul pe care vreau sa-l sarbatoresc, este sexul pe care il doresc femeile: exista o multime de sex oral; exista sex alimentat de fantezie pe un acoperis cu orizontul in spate; se concentreaza pe experienta ei, spre deosebire de obiectivarea ei corpul si expunerea ei. Este vorba despre experienta ei. Camera foto atarna si de corpul masculin intr-un mod in care in mod traditional camera foto atarna de corpul femeii.

Pentru Shahi, aceasta perspectiva a fost o parte principala a apelului proiectului atunci cand a citit pentru prima data scenariul.

,,Am fost atat de uimita de asta”, spune ea pentru EW. „A fost doar foarte suculent. Este ca si cum ai musca cea mai bogata bucata de ciocolata pe care am avut-o vreodata si felul in care a scris Stacy despre sexualitate si sexualitatea feminina a fost atat de racoritor. Am simtit ca este atat de important si sa scap asta. „

Hotarat sa aterizeze rolul lui Billie si nemultumit de una dintre scenele sale de auditie, Shahi s-a pus pe banda de patru ori pentru a dovedi ca are dreptate pentru rol.

Dincolo de titilarea explorarii sexualitatii dintr-o perspectiva feminina, Shahi s-a referit si la cautarea lui Billie de a fi mama si sotia perfecte, dar, de asemenea, sa nu renunte la o parte importanta din cine era inainte de a avea acele responsabilitati.

,,S-au identificat multe lucruri cu ea si sper ca oamenii se simt in acest fel asemanatori cu faptul ca, in primul rand, sunt mama si iti iubesc copiii, dar in acelasi timp pune intrebarea, identitatea ta, intreba cine ai devenit si daca alegerile pe care le-ai facut in viata ta au fost cele corecte „, explica ea. ,,Cred ca societatea uneori le spune mamelor ca pot fi doar un singur lucru. Asta nu este adevarat. Doar pentru ca suntem mame, nu trebuie sa lasam acele zile in care tocmai te-ai simtit salbatic si liber. Exista o modalitate de a fi ambele? Pentru mine, aceasta a fost o tema importanta in viata mea. Am rezonat cu acea parte din ea si sper ca toata lumea gaseste ceva, pentru ca, la sfarsitul zilei, spectacolul este despre identitate. Este despre cine ai redeveniti si regasiti-va. „

Pentru Billie, o parte a problemei este ca isi ascunde partea mai salbatica si mai sexy de sotul ei acum, Cooper (Mike Vogel), asa ca, atunci cand aceste dorinte incep sa revina la suprafata, el este oarecum uimit de ei, incearca cat de mult sa-i satisfaca nevoile.

,,Ar deveni o versiune a ei insasi, care merita casatoria si care este o problema”, spune Rukeyser. ,,Ascunzand o mare parte din ea insasi de Cooper si ascunzandu-si dorinta sau adancurile dorintei si experienta ei de la el, ea si-a creat o problema. A primit-o pe tip, dar cu ce pret? Costul este negarea o parte din ea insasi si a ramas latenta de ceva vreme si trebuie sa fie onorata, sarbatorita si ingrijita pentru ca este o parte reala a ei. „

Ultima data cand Billie a explorat cu adevarat acea parte din ea insasi a fost cand se intalnea cu fostul iubit sexy Brad (Demos). El reprezinta inca un sentiment de libertate pentru Billie si partea din ea pe care a lasat-o in urma, asa ca incepe sa scrie despre experientele ei cu el, retraind-le in detaliu in timp ce o face. Prin flashback-uri, vom vedea acea parte a lui Billie si stilul de viata pe care i-a placut odata, ceea ce a insemnat mult timp dezbracat pentru Shahi, care, impreuna cu restul distributiei, a lucrat cu un coordonator de intimitate si a facut repetitii pentru tot ceea ce era intim. scene pentru a obtine totul corect si pentru a va simti confortabil pe tot parcursul.

De asemenea, Shahi a trebuit sa dea sani protetici pentru scene din prezent in care este mama care alapteaza.

,,Atentia la detalii din acest spectacol a fost incredibil de importanta, deoarece spunem povesti care sunt atat de bogate si povestile sunt atat de sexy in sine, dar sexualitatea acestuia provine din cat de complex este emotional toata lumea, nu este sex doar pentru gratuitate de sex „, spune ea. ,,Deci, ceva ca tatele lui Billie, in trecut, de fiecare data cand imi vezi personajul cu Brad, sunt eu. Apoi, pentru ca interpretez o mama care alapteaza, nu pot avea aceleasi tate in prezent. Deci, da, a trebuit sa ramaneti trei ore de aplicare protetica pe tate pentru a porni acei fraieri. „